Питання з тегом 'lipomastia'

@LangLangC ок, я приберу текст, використовувати упорядковану шрифти (буде типу замість руки написати), і текст жирним шрифтом на поточні проблеми. Звичайно, я був стурбований переважна лікаря з занадто б ...
27

Безпечно плавати в період загоєння пірсингу соска?

Я чоловік і я розглядаю, щоб отримати мої соски прокололи. Я регулярно плавати (4-5 разів на тиждень) в басейн, і мені було цікаво, якщо є які-небудь проблеми з плаванням в період загоєння пірсингу. Це можливо, або його слід уникати? У разі, якщо це можливо, слід які-небудь особливі заходи безпеки будуть прийняті? P. S. Я досі не вирішив, якщо я збираюся зробити пірсинг чи ні, це причина, чому я досі не попросив професіонала про це. ...
15 квіт. 2016 р., 01:19:34
26

Можуть стовбурові клітини (мск) ін'єкції виростити пошкоджено (суглобові / гіалінового) хряща якщо закачувати в суглоб?

Я читав, що зациклилися стовбурових клітин (змішаними з клеєм, фактор росту і закріпилася в хрящовий дефект в умовах низького вмісту кисню) буде виростити в суглобів і гіалінового хряща з колагеном II типу. Цей тип хряща є природним чином присутні в суглобах і дуже стійкий. ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3149861 Але що про ін'єкціях стовбурових клітин? Стовбурові клітини з фактором зростання вводиться в спільному просторі і просто дозволь, щоб плавати навколо. Природно хрящові дефекти у суглобах буде лікувати кістков ...
29 лист. 2016 р., 19:01:12
40

Ви можете бути гіпертиреоз, навіть якщо рівні в лабораторії діапазон

Тестовій лабораторії показує нормальний Т3 ,Т4 і рівень ТТГ, але ознаки гіпертиреоз присутні як випадання волосся, збільшення частоти серцевих скорочень, збудливість. Можна бути гіпертиреоз або може бути інша хвороба.Гіпертиреоз в стадії ремісії з останніх 10 місяців. Ендокринолог сказав, що рівень в нормі. ...
17 лист. 2011 р., 23:21:50
39

Може шлунок ендоскоп Міс пептична виразка

Я мав ендоскоп шлунка, як частина моєї загальної перевірки здоров'я. Вони не сказали, щоб перевірити на наявність виразкової хвороби, але я б припустити, враховуючи мої симптоми газу, вони виглядали б для нього. Він повернувся без проблем міг побачити безпосередньо, якщо б я дійсно хотів. Можна перевірити ендоскопом шлунок пептична виразка? ...
28 лют. 2013 р., 09:43:17
28

Може слабка дисплазія шийки матки бути викликана іншими причинами, ніж ВПЛ?

Я не професіонал. У мене випадок молодий доросла жінка (21 років), некурящий, хто має достатній стрес, довга історія досить нетипова ангіна (яка не переставала її турбувати навіть після повного хірургічного тонзилектомія). Два роки тому вона розробила вагініти, викликані Candida albicans. Перший цервікальний мазок показав слабку дисплазію (тип IIIA), через кілька місяців мазок показав просто запалення (II) і наступний показав тип IIIA помірна дисплазія раз (а цервікальний канал був inflamnation II типу). ПЛР тест на ВПЛ (типи 16, 18, 31, ...
10 лип. 2010 р., 20:12:30
26

Чому немає triptan у списку необхідних ліків?

Як мігрень страждалець себе, я повинен визнати, існування triptanes зробила моє життя набагато краще. Якщо він не існує, я можу втратити свою роботу, якщо у мене поганий етап моєї мігрені. Так що, для мене, і для багатьох інших людей теж, я думаю, це, безумовно, важливо. Випадково я натрапив на який список основних ліків у Вікіпедії. Він перераховує багато важливих медицині, наскільки я розумію, а також "дублікати" ліків на тих же умовах, але при мігрені він має тільки стандартні болезаспокійливі препарати (бета-блокатор). Стандартні знеболюючі як приймати т ...
9 лип. 2013 р., 03:03:32
39

Значення слова "грудна стінка, СП, ПС" в описі розташування рецидиву пухлини

З клінічного експерименту доповідь: Я думаю, що ПС виступає за окологрудинную (вузлів) , але що може СП маєш на увазі? Я не знайшов згадок про "СП" у літературі, погугливши близько 20 хвилин. П. С. Є деякі попередні погуглите результати. Це може бути "покращений діафрагмальні вузли"? Або "сегментарна легких" області? (Я провів пошук в Google, використовуючи "рак молочної залози"+"ПС", "грудної клітини"+"СП" і т. д. в різних комбінаціях і подивився в наукових статтях, пов'язаних з раком молочної залози та ...
20 груд. 2019 р., 12:32:44
35

Чому сповивання добре для вашого верес?

Є багато, багато статей про це, але я був поранений, які факти були на це. Є багато розмов про те, що це добре для вашого здоров'я, але я не знайшов жодного доказу того, що є насправді. Сповивання дорослих сказав, щоб допомогти забезпечити позбавлення від стресу і подібні ефекти для сповивання дитини, сказав, щоб заспокоїти їх, відчували, що їх брехня вони знаходяться в утробі матері. Отже, чому сповивання вважається добре для вашого верес? ...
14 бер. 2015 р., 04:55:31
34

Де менш болючим власності-впрыски місця для підшкірної ін'єкції?

При підшкірній ін'єкції має бути дано, де це найменш болючий сайті? Ін'єкції в м'яз стегна пропонується для якоїсь невідомої причини, і в інструкції радять просто уникати м'язи і вени. Про, оскільки у мене немає медичної освіти! Стегна, здається, що це буде боляче, тому я роблю моє плече/передпліччя області, так як я використаний для того, щоб підняти велике, я думав, що вони будуть хорошою мішенню, але всі, крім одного, досі були трохи більш болючим, ніж я очікував. Так що "підшкірний" місця ін'єкцій буде найменш болючим? ...
5 серп. 2012 р., 01:24:13
40

Цунамі 2011 року в Японії не представляє загрози для здоров'я американців?

Протягом 2011 цунамі в Японії, Фукусіма Daiichi атомної станції був сильно пошкоджений, і він був повідомив , що важкі ядерні відходи злили в Тихий океан. Можливо, що ядерні відходи можуть вплинути на прибережні регіони Північної Америки? Це витік становить небезпеку для здоров'я американців, що живуть на західній стороні США? ...
8 серп. 2019 р., 07:44:29